Logo

Stegt kanelæble med honningflødesauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

4 lidt sure madæbler
200 g konfektmasse (marcipan der er finkornet)
2 dl rosiner
5 spsk marsalalikør
kanel
Sauce:
1 glas honning gerne lynghonning (ikke flydende)
1 dl fløde
1 spsk citronsaft (friskpresset)
 
Fjern kernehuset i æblerne ved at prikke det ud med en skrællekniv.
Tag nu marcipanen og kom den i en skål tilsæt likøren og rør i marcipanen til den bliver godt "smattet", rør rosiner i og smag derefter til med kanel efter behag.
Sæt æblerne i et ovnfast fad og fyld dem med marcipanmasssen, kom dem derefter i ovnen og bag dem ved 200ºC i 20 minutter.
 

Sauce: Kom honningen i en lille gryde og tilsæt fløde.
Varm det langsomt op ved svag varme til det er helt smeltet, pas på det ikke brænder på.
Tag det af varmen og hæld det over de endnu varme æbler pynt med hakkede mandler.
Serveres på en lille tallerken pynt med hakkede mandler.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 713 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Scandinavian specialEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Grand Marnier marinerede jordbærEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Sundheds-isEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Schiuma di liquirizia di Calabria con salsa di anice di badianaEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os