Logo

Stenbidermousse

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
1 røget stenbider
75 g renset stenbiderrogn
frisk dild eller purløg
1-2 tsk citronsaft
1 pasteuriseret æggehvide

Flæk den røgede stenbider, fjern ben og del kødet i mindre stykker.
Rør stenbiderkød og -rogn sammen og tilsæt fintsnittet dild eller purløg.
Smag til med citronsaft, salt og peber.
Pisk æggehviden stiv med en knsp. salt og vend den i fiskemassen.
Fordel moussen i små kokotter og stil dem koldt indtil servering.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 916 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?