Logo

Stikkelsbærcreme

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g stikkelsbær
150 g sukker
2 ½ dl piskefløde
 
Kom stikkelsbærrene i en kasserolle med sukkeret.
Læg låg på og kog bærrene 10-15 minutter, til de er møre.
Lad bærrene køre til mos i en blender eller gnid dem gennem en fin sigte.
Pisk fløden og vend den i den kolde mos.
Fordel cremen i 6 portionsglas, der stilles koldt.
Giv fine hjemmebagte småkager til, men ingen ekstra flødeskum.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.804 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvor tit spiser du fisk til aftensmad?



Effektiv reklame - klik her