Logo

Stikkelsbærcreme

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
500 g stikkelsbær
150 g sukker
2 1/2 dl piskefløde
 
Kom stikkelsbærrene i en kasserolle med sukkeret.
Læg låg på og kog bærrene 10-15 minutter, til de er møre.
Lad bærrene køre til mos i en blender eller gnid dem gennem en fin sigte.
Pisk fløden og vend den i den kolde mos.
Fordel cremen i 6 portionsglas, der stilles koldt.
Giv fine hjemmebagte småkager til, men ingen ekstra flødeskum.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 999 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Chokoladeananas mousseEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Ovnbagt æblekage, SønderjyskEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• CitrontærterSlut en god middag af med en frisk dessert af hjemmebagte kager serveret med en færdigkøbt...
• Chokoladeananas mousseEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os