Logo

Stikkelsbærcreme

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
500 g stikkelsbær
150 g sukker
2 1/2 dl piskefløde
 
Kom stikkelsbærrene i en kasserolle med sukkeret.
Læg låg på og kog bærrene 10-15 minutter, til de er møre.
Lad bærrene køre til mos i en blender eller gnid dem gennem en fin sigte.
Pisk fløden og vend den i den kolde mos.
Fordel cremen i 6 portionsglas, der stilles koldt.
Giv fine hjemmebagte småkager til, men ingen ekstra flødeskum.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.033 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Flødeis med chokoladeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• RugbrødscremeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Frugtte-ris - diabetikerSådan bør næringsstof fordelingen se ud på en dag: 50-60% kulhydrater, 30% fedt, heraf...
• Flødeis med karamelliseret baconEn overraskende og lækker is med små stykker bacon i. Hvis du synes, at det er for vildt,...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os