Logo

Stikkelsbærfool

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
450 g nippede stikkelsbær
50 g sukker
6 spsk Baume de Venise eller medium sherry
2 æggeblommer
2 æggehvider
3 dl piskefløde
 
Kog stikkelsbær og sukker under omrøring til en tyk mos for svag varme.
Lad den afkøle, smag den til med vin og rør æggeblommerne i.
Pisk æggehvider og piskefløde til tykt skum – i hver sin skål – og vend begge dele i den kolde stikkelsbærmos.
Fordel desserten i portionsglas eller anret den i en skål.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 984 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• KærnemælkskoldskålNår det er varmt og danskerne holder ferie, og vejret er som skal være; Solrigt, betyder...
• Bavarois med vanille og syltet ingefærBavarois er en slags stivpisket vaniljecreme. I denne opskrift laves den også med syltet...
• Marengs med yoghurtcreme og frugt - alletiders lækre dessertFantastisk flot, lækker og let marengs med yoghurtskum og frisk frugt. Så let og en oplagt...
• KærnemælkskoldskålEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os