Logo

Kokosmælkfromage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

400 ml. kokosmælk (fra dåse)
1 stang vanilje
3 æggeblommer
150 g sukker
¾ dl spilkogende vand
reven skal af 1 usprøjtet citron
8 blade husblas
3 stiftpiskede æggehvider

Giv kokosmælken et opkog med den flækkede vaniljestang, rør så vaniljekornene falder ud af stangen. Pisk æggeblommer og sukker sammen. Pisk den kogende kokosmælk i, i en tynd stråle og pisk, til massen er cremet og luftig, til massen er cremet og luftig. Tilsæt citronskal. Udblød husblasen 5 min. i koldt vand, vrid vandet fra og smelt det ved at overhælde det med ¾ dl spilkogende vand. Hæld det i æggecremen på én gang. Køl af og lige før det begynder at stivne, vendes de stiftpiskede æggehvider forsigtigt i. Klip et stykke bagepapir ud på 22 i diameter og læg det i bunden af en springform. Fyld fromagen i og stil den i køleskabet natten over. Servér med frisk frugt fx. ananas eller kiwi.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.551 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad hedder USA’s næste præsident?
Effektiv reklame - klik her