Logo

Stikkelsbærtrifli

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Mos:  
350 g grønne stikkelsbær
½ dl vand
150 g sukker
2 tsk Ideal jævning B
  
Fyld: 8-10 marengs
  
Råcreme:  
1 æggeblomme
2 spsk sukker
½ tsk Vanila
¼ liter piskefløde pisket til skum
1 stiftpisket æggehvide
 
De nippede, skyllede bær og vandet koges til mos under låg.
Mosen sødes og jævnes med 2 tsk Ideal jævning, udrørt i 3 spsk koldt
vand.
Mosen afkøles og hældes over knuste marengs.
Æggeblomme og sukker røres, til sukkeret ikke knaser mere.
Vanila, flødeskum og stiftpisket æggehvide blandes forsigtigt i.
Cremen hældes over desserten.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.649 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?