Logo

Stikkelsbærtrifli

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Mos:  
350 g grønne stikkelsbær
1/2 dl vand
150 g sukker
2 tsk Ideal jævning B
  
Fyld: 8-10 marengs
  
Råcreme:  
1 æggeblomme
2 spsk sukker
1/2 tsk Vanila
1/4 liter piskefløde pisket til skum
1 stiftpisket æggehvide
 
De nippede, skyllede bær og vandet koges til mos under låg.
Mosen sødes og jævnes med 2 tsk Ideal jævning, udrørt i 3 spsk koldt
vand.
Mosen afkøles og hældes over knuste marengs.
Æggeblomme og sukker røres, til sukkeret ikke knaser mere.
Vanila, flødeskum og stiftpisket æggehvide blandes forsigtigt i.
Cremen hældes over desserten.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.180 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Kastanie-portvinskageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Appelsin- og mandarinflødeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Krydret lammesteg og ananascrumbleSmør en god lammesteg ind i olivenolie og krydderier og lad den passe sig selv i ovnen,...
• Kastanjecreme med chokoladesauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os