Logo

Stikkelsbærmousse i chokoladeskaller

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
250 g grønne stikkelsbær
1/2 dl vand
125 g sukker
5 blade husblas
1/4 liter piskefløde, pisket til skum
1 tsk Vanila
10-12 chokoladeskaller

De nippede, skyllede bær varmes med vandet under låg, til de brister. Mosen sødes. Den udblødte husblas smeltes deri. Mosen afkøles og blandes forsigtigt i flødeskummet. Moussen fordeles i chokoladeskallerne eller portionsglas og drysses med Vanila.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 942 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Appelsinsalat med vanilleEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• LakridsisEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Blanc manger med frugtBlanc manger er en sød dessert, der som navnet antyder stammer fra Frankrig. Dessserten...
• Appelsinsalat med vanilleEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os