Logo

Stikkelsbæris

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
250 g frosne stikkelsbær
1 ½ dl melis
1 ½ dl yoghurt naturel
¾-1 liter fedtfattig færdigis med frugtsmag
 
Pynt og tilbehør:
Stikkelsbærmos
flødeskum
kiwi eller stikkelsbær
 
Kør frosne stikkelsbær i foodprocessor med melis og yoghurt.
Rør stikkelsbæryoghurtisen forsigtig.
Frys isen og rør i den et par ganger under nedfrysingen.
Læg stikkelsbæris lagvis med færdigis i en aflang form ca. 1 ½ liter.
Frys isen.
Tag isen ud av fryseboksen ca. 30 minutter før servering.
Server med mos af stikkelsbær til samt lidt flødeskum og gerne en skive kiwi til pynt.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.740 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Flødeostekage med svesker og romEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• RødbedesorbetEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Fyldt chokoladebuddingEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Flødeostetærte med brombærEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!