Logo

Stikkelsbærtrifli med marengskys

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Stikkelsbærtrifli med marengskys

 

Vi har vendt groft knuste marengskys i triflien, ligesom de gør i den engelske dessert: Eaton Mess.

Arbejdstid: 20 min. Kogetid: 10 min. Ikke fryse-egnet. 2 personer. Er du alene så halver portionen.

 

#

250 g friske stikkelsbær (rensede)

½ dl vand

2-3 spsk sukker

1 dl piskefløde

1-1½ æggehvide (evt. pasteuriserede)

6 marengskys

*

 

Kog stikkelsbærrene med vand 8-10 min. og smag til med sukker.

Hæld det ud på en tallerken, så det kan køle hurtigt af.

 

Pisk fløden til skum.

Pisk æggehviderne stive med 1 spsk sukker.

Vend flødeskum og æggehvidemasse sammen og tilsæt groft knuste marengs.

 

Anret stikkelsbærkompotten lagvis med marengsskummet i 2 glas.

 

TIPS: Kog et stykke vanilje- eller kanelstang sammen med stikkelsbærrene.

 


 

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 526 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?