Logo

Stikkelsbærtrifli med marengskys

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Stikkelsbærtrifli med marengskys

 

Vi har vendt groft knuste marengskys i triflien, ligesom de gør i den engelske dessert: Eaton Mess.

Arbejdstid: 20 min. Kogetid: 10 min. Ikke fryse-egnet. 2 personer. Er du alene så halver portionen.

 

#

250 g friske stikkelsbær (rensede)

½ dl vand

2-3 spsk sukker

1 dl piskefløde

1-1½ æggehvide (evt. pasteuriserede)

6 marengskys

*

 

Kog stikkelsbærrene med vand 8-10 min. og smag til med sukker.

Hæld det ud på en tallerken, så det kan køle hurtigt af.

 

Pisk fløden til skum.

Pisk æggehviderne stive med 1 spsk sukker.

Vend flødeskum og æggehvidemasse sammen og tilsæt groft knuste marengs.

 

Anret stikkelsbærkompotten lagvis med marengsskummet i 2 glas.

 

TIPS: Kog et stykke vanilje- eller kanelstang sammen med stikkelsbærrene.

 


 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 214 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• StikkelsbærgrødDet er hurtigt og nemt at lave stikkelsbærgrød. Kog evt. et lille stykke vaniljestang...
• Stikkelsbær- og hyldeblomster med smuldredejStikkelsbær og hyldeblomster har samme sæson og passer overraskende godt sammen....
• StikkelsbærgrødDet er hurtigt og nemt at lave stikkelsbærgrød. Kog evt. et lille stykke vaniljestang...
• Blommefromage og karamelsauceFormager kendes nok bedst fra citronfromagen, der var meget populær i 90'erne. Fromage...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os