Logo

Sveskebudding med citron

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

225 g svesker udblødt i 4 ½ dl vand
Skal af 1 citron
2 spsk citronsaft
25 g sukker
6 blade husblas
 
Kom sveskerne i en gryde med det vand de er sat i blød i.
Tilsæt citronskal og kog dem møre.
Dryp sveskerne af og gem væden.
Fjern stenene og purer sveskerne i en blender.
Rør citronsaft og sukker i.
Rør så meget væde i at blandingen fylder 7 ½ dl
Opløs husblasen i 2 spsk sveskesaft ved svag varme og rør det i
sveskeblandingen.
Hæld det i en buddingeform og sæt det koldt til det er stift.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.521 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her