Logo

Sveskebudding med citron

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
225 g svesker udblødt i 4 1/2 dl vand
Skal af 1 citron
2 spsk citronsaft
25 g sukker
6 blade husblas
 
Kom sveskerne i en gryde med det vand de er sat i blød i.
Tilsæt citronskal og kog dem møre.
Dryp sveskerne af og gem væden.
Fjern stenene og purer sveskerne i en blender.
Rør citronsaft og sukker i.
Rør så meget væde i at blandingen fylder 7 1/2 dl
Opløs husblasen i 2 spsk sveskesaft ved svag varme og rør det i
sveskeblandingen.
Hæld det i en buddingeform og sæt det koldt til det er stift.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 796 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Hindbærmarengs-isEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Tærte med citron og hindbærEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Is caffe latteFind en plads i solen og nyd en lækker kold kaffedrik
• HindbærmousseEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os