Logo

Svesker med mandellåg i stegeso

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
500 g svesker med sten
150 g hvedemel
160 g sukker
75 g mandler
125 g smør eller margarine
       
Læg sveskerne i blød, kog dem og udsten dem, inden de lægges i den gennemfugtede stegeso.
Riv mandlerne.
Smuldr hvedemel og fedtstof med sukker og mandler.
Drys dette over sveskerne.
Gab desserten ved 220ºC i ca. 1 1/4 time.
Spis evt. flødeskum til.
I stedet for svesker kan anvendes kirsebær, abrikoser eller æbler.
 
Tips: Til desserter er det nødvendigt at have en stegeso, der udelukkende
anvendes til de søde ting.
De er meget ømfindtlige og kan derfor tage smag af det der har været i
en stegeso, som anvendes til andre kraftigt smagende retter.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 551 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Banandessert fra Sydafrika - Banana fool Denne dessert stammer oprindeligt fra Sydafrika og indeholder blandt andet banan, farin og...
• Mandelbund med æbleis og ristede mandlerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• BrombærdessertEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Banandessert fra Sydafrika - Banana fool Denne dessert stammer oprindeligt fra Sydafrika og indeholder blandt andet banan, farin og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os