Logo

Tirami su 6

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Berømt italiensk dessert.

225 gr. mascarpone (tyk italiensk flødeost)
2 æggehvider
3 æggeblommer
60 gr. fint melis
1 ½ dl stærk kaffe
3 spsk mørk rom
60 gr. strimlet mørk chokolade
24 savoiardi kiks
Kakao

Læg mascarponen i en skål og pisk den blød.
Pisk æggehviderne stive.
Pisk æggeblommer og sukker sammen og kom det ned til mascarponen og rør grundigt.
Vend æggehviderne forsigtigt i.
Tilsæt kaffen 3 spsk mørk rom og dyp kiksene, der er knækket midt over, i den.
Læg kiks i bunden af serveringsskålen og hæld mascarponenblandingen over.
Kom reven chokolade over og flere kiks. Endnu et lag mascarponenblanding kommes over.
Der sluttes af med reven chokolade og et drys kakao.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.418 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her