Logo

Tirami su 7

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
(8 pers.)
6 æg
6 spsk sukker
500 g mascorpone
5 dl piskefløde
32 savoiardi (Ladyfingers)
2 dl marsala eller cognac
2-3 dl stærk kaffe
kakao til pynt

Del æg i blommer og hvider.
Pisk æggeblommerne tykke med sukker og rør mascarpone i.
Pisk æggehviderne stive, og vend dem i cremen med bløde bevægelser.
Pisk fløden, og vend den i cremen.
Dyp savoiardierne i marsala/cognac og stærk kaffe.
Læg dem lagvis med mascarponecremen i et stort fad eller i portionsglas.
Lav kagen dagen før og lad den trække køligt.
Sigt kakao hen over desserten lige før servering.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.193 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?