Logo

Tirami su med chokolade

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
2 pasteuriserede æggeblommer
250 g mascarpone (italiensk flødeost)
50 g sukker
2 tsk kakao
2 pasteuriserede æggehvider
ca 18 ladyfingers (italienske aflange kager)
1 dl stærk kaffe
75 g mørk choklade
 
Pisk æggeblommerne sammen med mascarpone, sukker og kakao. Pisk æggehviderne stive og vend dem i mascarponecremen.
Dyp en tredjedel af kagerne i kaffe og læg dem i bunden af en lille form foret med bagepapir.
Læg et lag creme over kagerne og gentag med kager og creme to gange.
Slut af med creme, drys med revet chokolade og stil formen koldt mindst 2 timer inden servering.
Løft forsigtigt desserten ud af formen ved hjælp af papiret og skær den i tykke skiver.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.223 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?