Logo

Tirami su med chokolade

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
2 pasteuriserede æggeblommer
250 g mascarpone (italiensk flødeost)
50 g sukker
2 tsk kakao
2 pasteuriserede æggehvider
ca 18 ladyfingers (italienske aflange kager)
1 dl stærk kaffe
75 g mørk choklade
 
Pisk æggeblommerne sammen med mascarpone, sukker og kakao. Pisk æggehviderne stive og vend dem i mascarponecremen.
Dyp en tredjedel af kagerne i kaffe og læg dem i bunden af en lille form foret med bagepapir.
Læg et lag creme over kagerne og gentag med kager og creme to gange.
Slut af med creme, drys med revet chokolade og stil formen koldt mindst 2 timer inden servering.
Løft forsigtigt desserten ud af formen ved hjælp af papiret og skær den i tykke skiver.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 941 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• HindbærfromageHindbærfromage er helt uimodståeligt og en virkelig fin enkel dessert! Luftigt, sødmefyldt...
• TyttebærrisEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• IngefærisEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• HindbærfromageFromage er en rigtig dejlig dessert, der kan tilberedes i forvejen, så der er lidt lækkert...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os