Logo

Torskerognmousse

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
400 gram friskkogt torskerogn
2 avocadoer
saft af 1 citron
100 gram flødeost
2-3 spsk fløde
salt og peber
 
Endvidere:
1 salathoved
12-14 cherrytomater
1 grøn peberfrugt
1 citron
 
Halver avocadoerne på langs og tag stenen ud.
Tag frugtkødet ud med en ske.
Blend straks avocadokødet med citronsaft, flødeost og fløde til en ensartet masse, eller mos ingredienserne gennem en sigte.
Befri den kolde torskerogn for hinder og mos den let med en gaffel.
Bland forsigtigt rognen og avocadopureen og smag til med salt og peber.
Anret torskerognsmoussen på salatblade på portionstallerkener.
Pynt med halverede cherrytomater, strimler af grøn peberfrugt og
citronskiver.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.701 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?