Logo

Torsk i flødepeberrod + Stegte æbler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Torsk i flødepeberrod + Stegte æbler

Torsk i flødepeberrod

1 kg torsk, udskåret i pæne stykker

smør eller margarine

2,5 dl cremefraiche

½ spsk kryddereddike

3 spsk reven peberrod

1 spsk klippet estragon eller persille

Tilbehør: kogte kartofler, grøn salat i Fransk marinade - se Tillæg

*

Tryk torskeskiverne godt af i køkkenrulle og læg dem side om side i smurt, ildfast fad.

Dryp 3 spsk smeltet smør eller margarine over.

Bland cremefraiche med eddike, peberrod og persille og bred det over fisken.

Dæk med låg eller alufolie og stil fadet i en 200°C varm ovn i 30-40 minutter.

Server retten med kogte kartofler og salat.

Madopskrift billede

Stegte æbler

4 store, faste æbler

3 spsk smør

4 spsk mørkt puddersukker

½ tsk stødt kanel

1 knsp stødte nelliker

1 knsp stødt ingefær

olie

Tilbehør: iskoldt flødeskum, smagt til med rom

*

Skyl æblerne og gnid dem tørre, men skræl dem ikke.

Bor kernehusene ud og stil æblerne sammen i et lille smurt, ildfast fad.

Rør smørret sammen med puddersukker og tilsæt krydderierne.

Fyld det i og på æblerne.

Pensl i øvrigt æblernes sider med en anelse olie.

Stil dem ca. ½ time i ovnen ved 225°C.

Dryp af og til med væden, der samler sig i fadet.

Server iskoldt flødeskum, smagt til med rom, til de varme æbler.

Tips: Kom evt lidt rosiner med i æblerne. 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 3.135 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad hedder USA’s næste præsident?




Effektiv reklame - klik her