Logo

Tomattærte med gedeost

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 rulle filodej ( ca. 200 gr. ). Evt. butterdej.
1 bæger mild, blød gedeost ( ca. 150 gr. )
2 fed hvidløg
1 bundt basilikum
750 gr. Modne tomater

Rul dejen ud så den fylder en bageplade.
Rør gedeosten med hakket hvidløg og basilikum i en skål, smag til med salt og peber.
Smør osten over dejen, som man smører et stykke brød.
Læg tomater i skiver over, dryp generøst med olivenolien.
Sæt tærte i oven i 20 minutter ved 180 gr.
Brød til at suge saucen op med,
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.006 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Figner, økologiskeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• RiskaramelrandEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Frugtsalat 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Figner, økologiskeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os