Logo

Tomatgranité

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
¼ portion sukkerlage
Skal og saft af 2 appelsiner
¾ dl tomatjuice
Evt. saft af 1 citron
Basilikum
 
Sukkerlage (1/1) portion:
1 l vand
450 g sukker
 
Blandingen koges op og afkøles.
Granité: Kog sukkerlage og appelsinskal op.
Tilsæt tomatjuice, appelsin- og citronsaft.
Frys i bradepande eller lign.
Basilikum strimles og portionsskåle sættes på frys.
Skrab flager af tomat graniteen og server dem i kolde skåle.
 
Tips: Kan tilberedes flere dage i forvejen. 
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.090 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?