Logo

Tomatgranité

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1/4 portion sukkerlage
Skal og saft af 2 appelsiner
3/4 dl tomatjuice
Evt. saft af 1 citron
Basilikum
 
Sukkerlage (1/1) portion:
1 l vand
450 g sukker
 
Blandingen koges op og afkøles.
Granité: Kog sukkerlage og appelsinskal op.
Tilsæt tomatjuice, appelsin- og citronsaft.
Frys i bradepande eller lign.
Basilikum strimles og portionsskåle sættes på frys.
Skrab flager af tomat graniteen og server dem i kolde skåle.
 
Tips: Kan tilberedes flere dage i forvejen. 
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 917 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• kirsebær bagte, med skovmærkesorbet Lækker sommerdessert, bedst i maj og juni, med bagte kirsebær og skovmærkesortbet samt...
• Appelsiner i beignetdej En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• KvarktærteEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Kirsebær i brændevinEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os