Logo

Tunfiskemousse med grønt

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
4 blade husblas
2 ds tun i vand
2 ½ dl cremefraiche
2 gulerødder
1 stilk blegselleri
4 forårsløg

Skræl eller skrab gulerødderne, skær dem i små terninger og giv dem 2-3 minutters kogning i letsaltet vand.
Hæld vandet fra og lad gulerødderne blive kolde.
Udblød husblasen i koldt vand.
Hæld væden fra tunfisken og pisk tunfisken igennem med en elpisker. Bland cremefraiche i og krydr med salt og peber.
Knug husblasen fri for vand og smelt den over vandbad.
Lad den blive håndvarm.
Rør husblasen i en tynd stråle i tunfiskeblandingen.
Kom gulerodsterninger og fintsnittet blegselleri og forårsløg i.
Kom blandingen i en form og lad den stive på et koldt sted.
Server tunfiskemoussen med cremefraiche, der er smagt til med salt, peber og citronsaft og tilsat hakket grønt fx. persille og/eller dild.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.095 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?