Logo

Turkish delight syllabub

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
1 ¾ dl Cointreau eller anden likør
saft af 2 små citroner eller 1 stor
125 g sukker
6 dl piskefløde
2 spsk rosenvand
2 spsk orangeblomstvand
2 spsk hakkede pistacienødder

Bland likør, citronsaft og sukker i en stor skål.
Sukkeret skal opløses i væsken, hvorefter man hælder fløden i under
omrøring.
Pisk massen, til den begynder at stivne, og tilsæt så rosenvand og orangeblomstvand.
Pisk, til massen er luftig og blød, men ikke for stiv.
Hæld massen op i små glas og drys med pistacienødder.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.337 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Er det en god ide med en regering over midten?




Effektiv reklame - klik her