Logo

Turkish delight syllabub

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 3/4 dl Cointreau eller anden likør
saft af 2 små citroner eller 1 stor
125 g sukker
6 dl piskefløde
2 spsk rosenvand
2 spsk orangeblomstvand
2 spsk hakkede pistacienødder

Bland likør, citronsaft og sukker i en stor skål.
Sukkeret skal opløses i væsken, hvorefter man hælder fløden i under
omrøring.
Pisk massen, til den begynder at stivne, og tilsæt så rosenvand og orangeblomstvand.
Pisk, til massen er luftig og blød, men ikke for stiv.
Hæld massen op i små glas og drys med pistacienødder.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 901 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Mandelkage 3En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Brombærfondue med figner og mandelkagerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Mynte-panna cotta med chokoladePanna cotta er en italiensk dessert. Panna cotta betyder kogt fløde. Panna cotta er en...
• Mandelkage 3En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os