Logo

Safranpærer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Safangule pærer klarer desserten. Eller læg dem i en fin glaskrukke med låg og bind et silkebånd omkring, så har du en fin værtindegave. Her har vi brugt asiatiske nashi-pærer, men andre sorter kan også bruges.
 
4-6 pærer
7 dl vand
2 dl sukker
½ g safran
1 kanelstang
1 lille stykke frisk ingefær
200 g ricotta eller mascaopone
frisk mynte
 
Bring vandet i kog med sukker, safran, kanelstang og ingefær.
Skræl pærerne, men lad stilkene blive siddende.
Læg forsigtigt pærerne i lagen og lad dem simre i 10-15 minutter.
Tag pærerne op, men lad lagen koge, til den bliver sirupsagtig.
Læg pærerne i lagen igen, mens den køler af, så optager de mere smag.
Server pærerne med ricotta eller mascarpone samt mynte.
Dryp lagen over.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.919 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her