Logo

Tykke pandekager med æblemos

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Tykke pandekager med æblemos

 

USA møder Danmark i denne dessert; vi har parret de gode, tykke amerikanske morgenmadspandekager med en god, frisklavet æblemos.

4 personer. Arbejdstid: 30 min. Koge/bagetid: 15 min.

 

Pandekager:

150 g fuldkornshvedemel

1 tsk bagepulver

1 spsk sukker

½ tsk salt

1 æg

¼ liter kærnemælk

1 spsk olie

 

Æblemos:

500 g madæbler

evt. 1 tom vaniljestang

1-3 spsk sukker

*

 

Skræl æblerne, og skær dem i både uden kernehus.

Damp dem med 3 spsk vand (og evt. en tom vaniljestang) under låg i ca. 8 min.

Rør æblerne igennem, så de bliver til mos, og smag til med sukker.

 

Bland de tørre ingredienser sammen.

Pisk æg og kærnemælk sammen, og pisk melblandingen i.

 

Pensl en pande med olie, og bag dejen til 12 små, tykke pandekager 3-4 min på hver side.

Server pandekagerne med æblemos.

 

TIPS; Du kan selvfølgelig også servere pandekager med æblemos som en superlækker morgenmad.

 


 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 414 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Løgsalat med æbleSøde æbler giver et godt modspil til løgets skarpe smag. Salaten passer fint til fisk,...
• GuldborgStammer fra landsbyen Guldborg på Lolland. Den er angiveligt fundet i 1800-tallet, men er...
• Æblegløgg med ingefær og timianHvem siger, at gløgg skal serveres i krus? Gør anretningen mere festlig og hæld den i...
• Creme brûléeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!