Logo

Tykmælksfromage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
4 blade husblas
5 dl tykmælk
1 stang vanilje
2 ½ spsk sukker
1 dl piskefløde
Pynt: Revet chokolade

Læg husblasen i blød i koldt vand. Rør tykmælk, vaniljekorn og sukker sammen. Pisk fløden. Smelt husblasen i en gryde i det vand der hænger ved. Rør husblasen i en tynd stråle i tykmælksblandingen. Vend fløden forsigtigt i. Drys chokolade over.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.970 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvem skal være statsminister ved et blåt flertal ved næste valg?


Effektiv reklame - klik her