Logo

Tyttebærris - i trykkoger

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Trykkoger: 2+6 min. - alm. gryde: 2+24 min.

1/2 kg tyttebær
2 pærer, skrællede, i både
1 dl vand
1 dl sukker
6 dl vand
2 dl ris, parboiled til løse ris
2 1/2 dl piskefløde, pisket

Kom tyttebær og pærestykker i gryden med vandet.
Trykkog 2 minutter - afkøl hurtigt.
Tilsæt sukker og hæld i skål til afkøling.
Kom de 6 dl vand i trykkogeren, bring det i kog og tilsæt risene.
Trykkog 6 minutter - afkøl hurtigt.
Afkøl risene helt, evt. ved at skylle dem i koldt vand i et dørslag og lad dem dryppe af.
Bland risene med flødeskummet.
Læg ris blandingen lagvis med tyttebærrene i en skål umiddelbart før serveringen.
Tips:
I stedet for tyttebær kan anvendes solbær eller ribs.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.130 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• IsbombeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Æbledessert. bagt Spændende dessert med æbler, nøddekerner, kanel, sukker og rosines, der bages i ovn....
• Jordbær-marengs-dessertSommerens bær og frugter med creme og marengsbund og så lidt flødeskum - så er den hjemme
• IsbombeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os