Logo

Tyttebær-ris

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

300 g tyttebær
150 g sukker
100 g løskogte ris
Pynt: flødeskum.


Kog 300 g tyttebær til kompot med 150 g sukker.
Syltede tyttebær kan også anvendes.
Læg kompot lagvis med 100 g løskogte ris.
Kan pyntes med flødeskum.

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 868 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• JordbærtoastFor en ekstra speciel jordbærnydelse, prøv denne sensationelle jordbær franske toast
• Abrikoskage med ribssirupAbrikoser, kardemomme og ribs viser sig at være en god kombination. Ribssirup dryppes over...
• KirsebærsorbetEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• JordbærtrifliEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os