Logo

Tyttebærris

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2.5 dl jasminris 
4.5 dl vand 
½ tsk salt 
1 stang vanilje 
2 ½ dl piskefløde 
25 g mandler afskallede 
2 spsk sukker 
Tyttebærsyltetøj
 
Kog risen til løskogte ris med vand, salt og vanilje. Lad risene trække
med vandet i 12 minutter, kog op, læg låg på, skru ned for varmen og kog
12 minutter.
Lad risene trække yderligere 12 minutter under låg.
Fjern så låget og lad dem køle af.
Tag vaniljestangen op.
Pisk fløden til let skum.
Hak mandlerne groft og bland dem i flødeskummet sammen med sukkeret.
Vend fløden sammen med risene.
Hæld det i en skål og server med tyttebærsyltetøj.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.019 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her