Logo

Vandmelon- og hindbæris på pinde

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Vandmelon- og hindbæris på pinde

 

Lav dine egne ispinde med masser af frugt og mindre sukker. Det er nemt, og hvis du ikke har rigtige ispindeforme, kan du bruge nogle små kopper eller glas (evt. af plastik) og stikke træpinde i.

Arbejdstid: 20 min. Frysetid: 6 timer. 6 stk.



# Ingredienser til Vandmelon- og hindbæris på pinde:

½ vandmelon

250 g friske eller optøede hindbær

75 g sukker

1 spsk citronsaft

*


Sådan laves Vandmelon- og hindbæris på pinde:

Skær melonens frugtkød i terninger uden kerner - der skal være ca. ½ liter.

Blend vandmelon og hindbær sammen med sukker og citronsaft og fordel frugtpureen i 6-8 ispindeforme eller engangsbægre.

Stik pinde i frugtpureen og sæt formene i fryseren min. 6 timer.

 


 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 494 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• BlåbærsorbetEn lækker sorbet med blåbær er den perfekte dessert. Server for fxl sorbeten med en kugle...
• Stikkelsbær- og hyldeblomstparfaitDet gælder om at nyde hyldeblomsterne i deres korte sæson, der som regel kun varer et par...
• Yoghurtis med chokoladesauceYoghurtis med varm chokoladesauce - en god og elsket dessert. En perfekt afslutning efter...
• Æble-cobbler med blåbærEn cobbler er en amerikansk, ovnbagt dessert med frugt, der helt eller delvist er dækket...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!