Logo

Vandmelon- og hindbæris på pinde

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Vandmelon- og hindbæris på pinde

 

Lav dine egne ispinde med masser af frugt og mindre sukker. Det er nemt, og hvis du ikke har rigtige ispindeforme, kan du bruge nogle små kopper eller glas (evt. af plastik) og stikke træpinde i.

Arbejdstid: 20 min. Frysetid: 6 timer. 6 stk.



# Ingredienser til Vandmelon- og hindbæris på pinde:

½ vandmelon

250 g friske eller optøede hindbær

75 g sukker

1 spsk citronsaft

*


Sådan laves Vandmelon- og hindbæris på pinde:

Skær melonens frugtkød i terninger uden kerner - der skal være ca. ½ liter.

Blend vandmelon og hindbær sammen med sukker og citronsaft og fordel frugtpureen i 6-8 ispindeforme eller engangsbægre.

Stik pinde i frugtpureen og sæt formene i fryseren min. 6 timer.

 


 

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 94 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Hjemmelavet nougatis med appelsinParfait kaldes den type flødeis, som man kan lave uden en ismaskine. Æggeblommeskum,...
• Lime-sorbet med Chartreuse-råcremeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Stikkelsbær- og hyldeblomstparfaitDet gælder om at nyde hyldeblomsterne i deres korte sæson, der som regel kun varer et par...
• Jordbærdessert Eton MessDenne dessert kaldes "Eton mess" og er en engelsk klassiker. Den stammer fra kostskolen...

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Fortæl dine venner om os