Logo

Vandmelon- og hindbæris på pinde

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Vandmelon- og hindbæris på pinde

 

Lav dine egne ispinde med masser af frugt og mindre sukker. Det er nemt, og hvis du ikke har rigtige ispindeforme, kan du bruge nogle små kopper eller glas (evt. af plastik) og stikke træpinde i.

Arbejdstid: 20 min. Frysetid: 6 timer. 6 stk.



# Ingredienser til Vandmelon- og hindbæris på pinde:

½ vandmelon

250 g friske eller optøede hindbær

75 g sukker

1 spsk citronsaft

*


Sådan laves Vandmelon- og hindbæris på pinde:

Skær melonens frugtkød i terninger uden kerner - der skal være ca. ½ liter.

Blend vandmelon og hindbær sammen med sukker og citronsaft og fordel frugtpureen i 6-8 ispindeforme eller engangsbægre.

Stik pinde i frugtpureen og sæt formene i fryseren min. 6 timer.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.318 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?


Effektiv reklame - klik her