Logo

Vandmelon med rosmarin

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Vandmelon med rosmarin

 

Vi har hentet inspiration i krydderurtehaven til en denne dejlige sommerret med masser af smag.

Arbejdstid: 15 min. Ikke fryse-egnet. Opskriften er til 2 personer. Er du alene så halver portionen.

 

#

3-4 skiver moden vandmelon (i terninger eller skiver)

50 g fetaost

2 forårsløg eller ½ rødløg (fintsnittet)

1 kvist frisk rosmarin

½ spsk citronsaft

1 spsk olie

salt og frisk kværnet peber

*

 

Anret melonstykkerne på et fad med fetaost og forårsløg eller rødløg.

Hak lidt rosmarin og rør det sammen med citronsaft og olie.

Dryp dressingen over salaten.

Drys med lidt flagesalt og friskkværnet sort peber.

Server som tilbehør eller forret.

 


 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 620 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Aqua fresca med vandmelonNår du har indtaget dine daglige 2 liter vand, er det tilladt at gøre resten af dagens...
• Vandmelonsalat med lime og mynteDer er sommerdage, hvor man hverken har lyst til at tilberede eller spise varm mad. Prøv...
• Aqua fresca med vandmelonNår du har indtaget dine daglige 2 liter vand, er det tilladt at gøre resten af dagens...
• Chokolade fromage 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os