Logo

Vaniljeæbler med dadler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Herlige æbler med smag af vanilje og honning, serveret med fløde­yoghurt, friske dadler og pekannødder.
 
4-6 æbler
1 dl sukker
4 spsk honning
1 flækket vaniljestang
saft af 1/2 citron
1 dl flødeskum
1 dl græsk yoghurt eller fromage frais
dadler
pekannødder
 
Skræl de hele æbler, men lad stilkene blive siddende.
Kog en lage af 5 dl vand, sukker, honning, vaniljestang og citronsaft.
Lad æblerne simre i lagen i 15-20 minutter og tag dem så op med en hulske.
Kog lagen ind, til den er let sirupsagtig.
Læg æblerne i lagen igen og lad dem køle af.
Server æblerne med en blanding af flødeskum og yoghurt, dadler og nødder.
Lagen hældes over.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.116 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Jordbær Adelina PattiEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Æblekage med smuldredejDenne æblekage er lavet på en helt ny måde, nemlig på saftig æblemos. Den er utroligt...
• Jordbærtærte med jordbæris og mandelcremeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Jordbær Adelina PattiEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os