Logo

Vaniljeis med chokoladestykker

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
4 past. æggeblommer
100 g flormelis
1 stang vanilje
3 dl piskefløde
100 g revet mørk chokolade      
Blommer, flormelis og vanilje piskes med håndmixer ca. 15 minutter, til det er "sejt".
Chokoladen rives.
Piskefløden piskes "hårdt" til skum.
Det hele blandes forsigtigt sammen.
Fuldes i en form og stilles i fryseren.
 
Tips:  - jo højere cacao indhold i chokoladen - jo bedre resultat.
Mælkechokolade kan IKKE anbefales da isen bliver MEGET sød. 
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.005 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• CitrusisEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Pærer fyldt med chokoladecremeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Fars kyllinger + Bagt frugtEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• CitrusisEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os