Logo

Vaniljeis med chokolade

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
2 æggehvider
2 æggeblommer
2 1/2 dl piskefløde
1 dl flormelis
1/2 stang vanilje (eller ca. 3 tsk vaniljesukker)
50 g hakket mørk chokolade (kan undlades)

Æggehviderne piskes stive.
Æggeblommerne piskes til æggesnaps med flormelis og vanilje.
Hakket chokolade vendes i æggesnapsen.
Fløden piskes til flødeskum.
Flødeskummet røres i æggesnapsen.
De piskede æggehvider (minus det vandige der samler sig i bunden af skålen) vendes forsigtigt i ægge - /flødeskumsblandingen.
Massen hældes i en egnet form og fryses 6-8 timer.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.044 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Jordbær Yoghurt is med friske bærEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Æbler, Bolettes Prøv denne lette men lækre dessert næste gang du har gæster. Desserten er let at lave med...
• Kanelblommer med yoghurtKanelblommer med yoghurt er bare den lækreste dessert om efteråret, når de danske blommer...
• Jordbær, Balsamicomarinerede 7 fedt %Let, fedfattig og anderledes dessert hvor jordbærrerne marineres i balsamico vineddike og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os