Logo

Vaniljeis med chokolade

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
2 æggehvider
2 æggeblommer
2 ½ dl piskefløde
1 dl flormelis
½ stang vanilje (eller ca. 3 tsk vaniljesukker)
50 g hakket mørk chokolade (kan undlades)

Æggehviderne piskes stive.
Æggeblommerne piskes til æggesnaps med flormelis og vanilje.
Hakket chokolade vendes i æggesnapsen.
Fløden piskes til flødeskum.
Flødeskummet røres i æggesnapsen.
De piskede æggehvider (minus det vandige der samler sig i bunden af skålen) vendes forsigtigt i ægge - /flødeskumsblandingen.
Massen hældes i en egnet form og fryses 6-8 timer.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.254 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?