Logo

Vaniljeis - diabetiker

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Sødt til dessert - Til 20 portioner (kugler)

Sødt til dessert - Til 20 portioner (kugler)

 

1 vaniljestang

½ dl mælk

2 pasteuriserede æg

2 pasteuriserede æggeblommer

50 g sødemiddel Atwell

4 dl piskefløde

*

A. Halver vaniljestangen på langs og skrab kornene ud.

Kom stangen og kornene i mælken og kog den op.

Lad den køle af i ca. 10 min., og fjern så stangen.

 

B. Pisk æg, æggeblommer, sødemiddel og vaniljemælken cremet over vandbad.

Tag massen fra varmen, så snart den begynder at blive tyk, og lad den køle af.

Pisk fløden stiv, vend den i og frys massen i mindst 4 timer.

 

Tips: Isvariationer med frugt. I stedet for mælk kan man bruge 150 g frugtpuré af jordbær, abrikos, hindbær eller blåbær.

 

Per Portion (1 Kugle) 379/91 kJ/kcal. 2 g protein. 7 g fedt. 5 g kulhydrat. 0 g fibre.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.081 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Tærte med citronmarengs og vaniljesauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• IsIs er en frossen dessert. Der skelnes mellem flødeis, der laves på basis af mælk eller...
• YoghurtisparfaitEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Tærte med grønne tomaterEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os