Logo

Vanille parfait med modne jordbær

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
4 personer

6 æggeblommer
korn fra 1 stang vanilje
100 g sukker
½ ltr piskefløde

Kog sukker med 1 dl vand. Kog det indtil det bliver til en sirup. Pisk æggeblommer med vanilje. Tilsæt sukkersiruppen og leger den over svag varme. Pisk det koldt igen og vend med den letpiskede fløde. Hæld det i en passende form og frys det min. 2 timer. Server med friske jordbær.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.027 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Rabarberbudding 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• FigenmousseEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Risrand med frugtkompotEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Rabarberbund til isEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!