Logo

Vanille parfait med modne jordbær

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 personer

6 æggeblommer
korn fra 1 stang vanilje
100 g sukker
½ ltr piskefløde

Kog sukker med 1 dl vand. Kog det indtil det bliver til en sirup. Pisk æggeblommer med vanilje. Tilsæt sukkersiruppen og leger den over svag varme. Pisk det koldt igen og vend med den letpiskede fløde. Hæld det i en passende form og frys det min. 2 timer. Server med friske jordbær.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.492 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvor tit spiser du fisk til aftensmad?



Effektiv reklame - klik her