Logo

Vanille souffle

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
5 dl sødmælk
100 g sukker
100 g smør
100 g hvedemel
10 æggeblommer
10 stiftpiskede æggehvider
1 stangvanilje

Smør og hvedemel afbages og afkøles let.
Fløde koges op med sukkeret og marven af vaniljestangen, piskes ud i
opbagningen, bages igennem til en glat dej.
Dejen afkøkes, æggeblommer røres i et ad gangen.
Stift piskede hvider vendes heri: 1/4 dej vendes forsigtigt i hviderne, røres let.
Hviderne vendes med resten af dejen.
Massen fyldtes i sukkerstrøget smørsmurte små kuvertskåle.
Bages i ovn nederst ved 200ºC i ca 20-25 min.
Man kan pudre den med flormelis og glasere i salamander/grill. Serveres straks med tilbehør.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 3,3 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.526 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Vanilleis med sød jordnøddesauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Jordbær Adelina PattiEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Æblekage med smuldredejDenne æblekage er lavet på en helt ny måde, nemlig på saftig æblemos. Den er utroligt...
• Vanilleis med sød jordnøddesauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os