Logo

Vanillebudding

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
¼ mælk (fløde 13%)
50 g sukker
½ st. vanilje
3 pasturiserede æggeblommer
25 g sukker
6 bl. gelatine
½ l. piskefløde, letpisket

Mælk, sukker og vanilje koges op.
Æggeblommer røres sammen med 25 g sukker, halvdelen af mælken piskes i.
Æggemassen piskes op i resten af mælken og legeres til cremekonsistens over svag varme.
Cremen tilsættes den udblødte gelatine, der er trykket fri for væde,
sigtes og afkøles.
Den letpiskede fløde vendes i den afkølede creme, fyldes i forme og
hærdes i køleskab.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.053 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Frossen creme chantillyEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Skovridergårdens kirsebærEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Grapefrugter, bagtDessert med grapefrugter, rosiner, mandler og orangelikør. Lækker blanding af grapefrugts...
• Frossen creme chantillyEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!