Logo

Vanillefromage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
3 æggeblommer
5 spsk sukker
1 1/2 dl hvidvin
3 blade husblas
1 1/2 dl piskefløde, pisket til skum
1 tsk Vanille

sauce:
75 g tørrede abrikoser
4 dl kogt, koldt vand
65 g sukker
1 tsk Vanille
evt. 1/2 tsk jævning

Æggeblommer, sukker og hvidvin tilsættes den udblødte husblas og piskes over svag varme eller damp, til cremen er tyk og skummende. Den må ikke koge. Cremen afkøles, piskes igennem og blandes forsigtigt med flødeskummet. Fromagen smages til med Vanille og hældes i en skål. Serveres med abrikossauce.

Abrikossauce:
De skyllede abrikoser udblødes 1 døgn i kogt, koldt vand, koges sagte 5-10 min. under låg og pureres. Pureen koges op med sukker, smages til med Vanille og kan evt. jævnes med ganske lidt udrørt jævning, hvis den er for tynd. Den serveres varm eller kold.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 958 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Amerikansk frugtcremedessertEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• KokosfromageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• AvocadodessertEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Amerikansk frugtcremedessertEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os