Logo

Vanilleis med chokoladestykker

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
2 æggehvider
2 æggeblommer
2 ½ dl piskefløde
1 dl flormelis
½ stang vanilje (eller ca. 3 tsk vaniljesukker)
50 g hakket mørk chokolade
 
Æggehviderne piskes stive.
Æggeblommerne piskes hvid med flormelis og vanilje og det hakkede chokolade vendes.
Fløden piskes til flødeskum. Flødeskummet røres i æggesnapsen.
De piskede æggehvider vendes forsigtigt i ægge/flødeskumsblandingen. Massen hældes i en form og fryses 6-8 timer.
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Facebook
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.668 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?