Logo

Vanilleis med honningstegte kirsebær

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
½ l. vaniljeis
250 g faste røde og søde kirsebær
2 spsk honning
1 spsk smør
2 spsk kirsch ( klar kirsebærvin,rom eller citronsaft

Skyl kirsebærene og lad dem dryppe af og udsten dem.
Smelt honningen på en teflonpande og lad den karamelisere let.
Kom smør på panden og rør smør og honning sammen.
Vend kirsebærene i blandingen og kog dem godt igennem.
Tag bærene op med en hulske og kog væden ind til den er sirupagtig.
Skrab nu med en stor ske æg af vaniljeisen og anret dem i kolde glas.
Kom den indkogte honning, smør og tilsatte kirsch eller rom over, for meget er ikke godt.
Dekorer med en myntekvist eller citronmeliseblade.
Serveres med det samme.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.438 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Er det en god ide med en regering over midten?




Effektiv reklame - klik her