Logo

Vanilleis med honningstegte kirsebær

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1/2 l. vaniljeis
250 g faste røde og søde kirsebær
2 spsk honning
1 spsk smør
2 spsk kirsch ( klar kirsebærvin,rom eller citronsaft

Skyl kirsebærene og lad dem dryppe af og udsten dem.
Smelt honningen på en teflonpande og lad den karamelisere let.
Kom smør på panden og rør smør og honning sammen.
Vend kirsebærene i blandingen og kog dem godt igennem.
Tag bærene op med en hulske og kog væden ind til den er sirupagtig.
Skrab nu med en stor ske æg af vaniljeisen og anret dem i kolde glas.
Kom den indkogte honning, smør og tilsatte kirsch eller rom over, for meget er ikke godt.
Dekorer med en myntekvist eller citronmeliseblade.
Serveres med det samme.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 942 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• KaffecremeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Ahornparfait på brændt crème med sprøde nøddeflagerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Knasende citronpanna cottaEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• KaffecremeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os