Logo

Varm mannagrynsbudding

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

1 l. mælk
125 g mannagryn
 
4 æg
2 spsk sukker
lidt rosiner
mandler
lidt reven citronskal
 
Mælken bringes i kog.
Grynene drysses i under stærk omrøring i den kogende mælk.
Kog godt 15 minutter under jævnlig omrøring.
Når grøden er afkølet kommes 4 hele æg pisket hvide med 2 spsk sukker i, samt lidt rosiner, og en snes skolede, hakkede, søde og et par
bitre mandler samt lidt reven citronskal.
Det hele hældes i timbaleformen og koges 1 1/2 time i vandbad eller bages

 1 time i ovnen uden låg.
Buddingen spises med sød sauce.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 767 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Sherrytrukne blommer og pærerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• GrapefrugtsorbetEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Crêpes suzette 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Chokolademousse med frisk frugtDesserten er en klassisk chokolademousse med frisk frugt
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os