Logo

Varm grapefrugtdessert

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

 

4 grapefrugter

4 spsk lys farin

4 spsk hvid portvin

 

Frugterne halveres, og frugtkødet tages ud uden at beskadige skallerne.

Frugtkø­det skæres i små stykker og fordeles i de 4 halve skaller.

Der drysses med farin, og til slut overhældes det med portvin.

Det sæt­tes i ovnen ved 200°C ca. 10 min.

 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 857 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Kiwi trifliEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• AppelsinsorbetEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Lam med couscous og karrydressingEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• KiwibavaroisEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os