Logo

Varm grapefrugtdessert

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

 

4 grapefrugter

4 spsk lys farin

4 spsk hvid portvin

 

Frugterne halveres, og frugtkødet tages ud uden at beskadige skallerne.

Frugtkø­det skæres i små stykker og fordeles i de 4 halve skaller.

Der drysses med farin, og til slut overhældes det med portvin.

Det sæt­tes i ovnen ved 200°C ca. 10 min.

 

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.062 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?