Logo

Varm roquefort-kage med pærer i vinaigrette

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Lækkerier med fransk ost.

110 gr. rasp
40 gr. Pecorino
Smeltet smør
3 æg
230 gr. hytteost
110 gr. fromage frais
170 gr. roquefort
1 spsk frisksnittet purløg
Salt friskkværnet peber
Finthakket forårsløg
1 moden, fast pære
Balsamico-vinaigrette

Lav en bund ved at samle rasp, Pecorino og lidt smeltet smør til en dej og kom det i en form. Bages i 10-15 minutter ved 190ºC.
Pisk æg, hytteost, fromage frais, roquefort og purløg sammen. Smag til med salt og peber.
Hæld fyldet i den færdigbagte bund og drys forårsløg over, og kom det i en 180ºC varm ovn i 35-40 minutter.
Del pæren i to. Fjern kernehuset, læg pæren på en hård overflade og skær den med en skarp kniv i tynde skiver. Stilken forbliver på.
Server hver pærehalvdel med et stykke varm roquefortkage og en skefuld balsamico-vinaigrette .
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.045 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Bærtrifli med cremefraicheDu kan hurtigt lave denne dessert, hvis du har lidt god saft og syltetøj i huset
• Nøddebund med jordbærEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Chokoladeparfait 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Bærtrifli med cremefraicheDu kan hurtigt lave denne dessert, hvis du har lidt god saft og syltetøj i huset
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!