Lækkerier med fransk ost.
110 gr. rasp
40 gr. Pecorino
Smeltet smør
3 æg
230 gr. hytteost
110 gr. fromage frais
170 gr. roquefort
1 spsk frisksnittet purløg
Salt friskkværnet peber
Finthakket forårsløg
1 moden, fast pære
Balsamico-vinaigrette
Lav en bund ved at samle rasp, Pecorino og lidt smeltet smør til en dej og kom det i en form. Bages i 10-15 minutter ved 190ºC.
Pisk æg, hytteost, fromage frais, roquefort og purløg sammen. Smag til med salt og peber.
Hæld fyldet i den færdigbagte bund og drys forårsløg over, og kom det i en 180ºC varm ovn i 35-40 minutter.
Del pæren i to. Fjern kernehuset, læg pæren på en hård overflade og skær den med en skarp kniv i tynde skiver. Stilken forbliver på.
Server hver pærehalvdel med et stykke varm roquefortkage og en skefuld balsamico-vinaigrette .