Logo

Varm æblekage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 Personer

6-7 æbler
1 dl vand
sukker efter smag
revet citronskal
100 g smuttede, hakkede mandler
3 spsk rosiner
100 g brun farin
1 ½ dl æblekagerasp el. knuste tvebakker
100 g smeltet smør

Æblerne skrælles, skæres i mindre stykker og koges møre i vand med revet citronskal. Moses ud med en ske og smages til med sukker. Æblemosen lægges i et ovnfastfad, herover kommes de hakkede mandler, der er blandet med rasp, sukker og rosiner. Tilsidst fordeles det smeltede smør over. Æblekagen bager i ovnen på en rist på nederste rille ved 225ºC i 15 min. til den er sprød.
Serveres lunken med kold flødeskum eller cremefraiche.
--

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 3.995 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her