Logo

Varm æblekage 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
12 store makroner
4 tvebakker
700 g æbler
4 spsk sukker
1 tsk kanel
150 g nøddekerner
Smør
 
Makroner og tvebakker knuses i en pose og lægges i et smurt, lidt højt tærtefad.
De skrællede og rensede æbler rives groft og blandes med sukker og kanel. Blandingen lægges i fadet.
Nøddekernerne hakkes groft og drysses ind over.
Evt. et par små klatter smør ind over.
Bages ved middelvarme 175ºC i 35 min.
Serveres med flødeskum, is eller cremefraiche efter smag.
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Facebook
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.375 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?