Logo

Varm æblekage i stegeso

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 æg
125 g sukker
2 tsk vaniljesukker
60 g hvedemel
1 ½ tsk bagepulver
5 syrlige æbler
10 mandler
1 spsk smør
       
Pisk æggene godt med sukker.
Tilsæt hvedemel og bagepulver.
Riv æblerne og kom dem i dejen sammen med snittede mandler.
Hæld dejen i den gennemfugtede stegeso, der er smurt med halvsmeltet
smør.
Bag desserten ved 200ºC i ca. 45 minutter.
Æblekagen kan spises varm eller lunken med iskoldt flødeskum eller
cremesauce til.


Tips: Til desserter er det nødvendigt at have en stegeso, der udelukkende
anvendes til de søde ting.
De er meget ømfindtlige og kan derfor tage smag af det der har været i
en stegeso, som anvendes til andre kraftigt smagende retter.

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.117 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?