Logo

Varme cognacfigner med vanilleis

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
6 store friske figner
3 spsk cognac
2 spsk farin
god vaniljeis gerne hjemmelavet
 
Fignerne prikkes i bunden og der skæres en lille "hat" af ved stilkenden. Frugterne sættes tæt sammen i et lille ovnfast fad og overhældes med cognac.
Fignerne trækker 5-6 timer.
Farinen drysses over fignerne og de sættes i en 200° varm ovn i 10 min.
De varme figner serveres med is.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 813 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Bondens æblekage 2Bondens æblekage er en utrolig lækker kage der laves med æbler og remoncecreme. Kagen er...
• Mormors stegte æblerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Chokoladebudding 3Denne chokoladebudding er meget enkel at lave og smager så meget bedre end færdigblandet...
• Bondens æblekage 2Bondens æblekage er en utrolig lækker kage der laves med æbler og remoncecreme. Kagen er...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os