Logo

Vild ris à la manda

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
2 1/2 dl vand
85 g grødris
50 g vilde ris
71/2 dl sødmælk
1 flækket vaniljestang
2 spsk sukker
100 g smuttede hakkede mandler
1/2 liter piskefløde
 
Tilbehør: Appelsinsirup med vanilje og chili
 
Vandet bringes i kog i en tykbundet gryde.
Grødris og vilde ris drysses i og koges i ca. 2 min.
Vanillestang og mælk tilsættes.
Bringes atter i kog under omrøring.
Grøden småsimrer under låg ved svag varme i ca. 50 min.
Låget tages af og grøden koges videre i ca. 10 min under hyppig omrøring. Grøden afkøles og vaniljestangen fjernes.
Sukker og mandler røres i.
Fløden piskes til skum og vendes i.
Desserten stilles i køleskab.
Serveres med appelsin-sirup med vanilje og chili.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.656 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• AzukibuddingEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Luksusrødgrød med marcipan-skumRødgrød er en sommerklassiker, som falder i god jord hos ung som gammel. Rødgrød med fløde...
• Jordbærkage med flødeostcremeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Is med jordbær romanoffNår sommeren er over os, er der intet som hjemmelavet flødeis med smagfulde jordbær....
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os