Logo

Vild ris à la manda

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
2 ½ dl vand
85 g grødris
50 g vilde ris
71/2 dl sødmælk
1 flækket vaniljestang
2 spsk sukker
100 g smuttede hakkede mandler
½ liter piskefløde
 
Tilbehør: Appelsinsirup med vanilje og chili
 
Vandet bringes i kog i en tykbundet gryde.
Grødris og vilde ris drysses i og koges i ca. 2 min.
Vanillestang og mælk tilsættes.
Bringes atter i kog under omrøring.
Grøden småsimrer under låg ved svag varme i ca. 50 min.
Låget tages af og grøden koges videre i ca. 10 min under hyppig omrøring. Grøden afkøles og vaniljestangen fjernes.
Sukker og mandler røres i.
Fløden piskes til skum og vendes i.
Desserten stilles i køleskab.
Serveres med appelsin-sirup med vanilje og chili.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.140 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?



Effektiv reklame - klik her