Logo

Ymerrand

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
4 blade husblas
2 æg
3 spsk sukker
1 tsk vaniljesukker
4 dl ymer (ikke for kold)
1 dl piskefløde

Husblasen udbødes ca. 5 min. i koldt vand, tages op og smeltes i en skål i vandbad.
Æggeblommer og sukker piskes godt. Den smeltede husblas og vaniljesukker røres i. Ymeren røres i.
Hviderne og fløden piskes stive hver for sig, og vendes i desserten.
Hældes i en randform eller skål og stivner i køleskabet på et par timer.

Serveres med frisk frugt til.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.054 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Jordbær Adelina PattiEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Æblekage med smuldredejDenne æblekage er lavet på en helt ny måde, nemlig på saftig æblemos. Den er utroligt...
• Frugtte-ris - diabetikerSådan bør næringsstof fordelingen se ud på en dag: 50-60% kulhydrater, 30% fedt, heraf...
• Flødeis med karamelliseret baconEn overraskende og lækker is med små stykker bacon i. Hvis du synes, at det er for vildt,...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!