Logo

Ymerrand

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 blade husblas
2 æg
3 spsk sukker
1 tsk vaniljesukker
4 dl ymer (ikke for kold)
1 dl piskefløde

Husblasen udbødes ca. 5 min. i koldt vand, tages op og smeltes i en skål i vandbad.
Æggeblommer og sukker piskes godt. Den smeltede husblas og vaniljesukker røres i. Ymeren røres i.
Hviderne og fløden piskes stive hver for sig, og vendes i desserten.
Hældes i en randform eller skål og stivner i køleskabet på et par timer.

Serveres med frisk frugt til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.945 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her