Logo

Ymerrand

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
4 blade husblas
2 æg
3 spsk sukker
1 tsk vaniljesukker
4 dl ymer (ikke for kold)
1 dl piskefløde

Husblasen udbødes ca. 5 min. i koldt vand, tages op og smeltes i en skål i vandbad.
Æggeblommer og sukker piskes godt. Den smeltede husblas og vaniljesukker røres i. Ymeren røres i.
Hviderne og fløden piskes stive hver for sig, og vendes i desserten.
Hældes i en randform eller skål og stivner i køleskabet på et par timer.

Serveres med frisk frugt til.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.120 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Risengrød og Ris à l'amandeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• FrugtdessertEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Små tomattærterEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Risengrød under dynenAt koge risengrød under dynen er en klimavenlige måde at koge risengrød på. Risengrød til...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!