Logo

Ymerrand

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
4 blade husblas
2 æg
3 spsk sukker
1 tsk vaniljesukker
4 dl ymer (ikke for kold)
1 dl piskefløde

Husblasen udbødes ca. 5 min. i koldt vand, tages op og smeltes i en skål i vandbad.
Æggeblommer og sukker piskes godt. Den smeltede husblas og vaniljesukker røres i. Ymeren røres i.
Hviderne og fløden piskes stive hver for sig, og vendes i desserten.
Hældes i en randform eller skål og stivner i køleskabet på et par timer.

Serveres med frisk frugt til.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.906 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Gittes æbletærteEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Stikkelsbærtærter med sprødt sukkerlagDe fine små tærter er fyldt med friske stikkelsbær og blød vaniljecreme. På toppen er et...
• Hjemmelavet is 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Glace au fourEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os