Logo

Ymerkoldskål

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
2 æggeblommer
50 g sukker
1/2 tsk mandelessens eller 10 smuttede, hakkede mandler
1 liter ymer

Æggeblommerne røres med sukker og mandler. Ymer tilsættes, og retten er klar til servering. Man kan give ristede havregryn eller små tvebakker til.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.884 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• TyttebærfromageDesserten er en vanvittig lækker fromage med røde tyttebær
• IngefærisEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• YoghurtisEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• TyttebærrisEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os