Logo

Yoghurtfromage med citron og jordbær

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
4 pasteuriserede æggeblommer
3 spsk sukker
2 spsk honning
fintsnittet skal af 1 usprøjtet citron
½ dl citronsaft
8 blade husblas
5 dl sødmælksyoghurt
2 ½ dl piskefløde
friske jordbær

Pisk æggeblommer med sukker, honning og citronskal.
Pisk saften i.
Udblød husblas i iskoldt vand i 4-5 minutter.
Vrid vandet af.
Overhæld den med ¾ dl spildkogende vand, rør, så det opløses.
Hæld i æggemassen på en gang.
Rør yoghurt i.
Pisk fløden til skum og vend den straks i fromagen.
Fyld det i en skål og stil koldt.
Server med skivede jordbær.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.240 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Banan- og citronsorbetSpændende opskift på sorbet lavet af banan og citron og helt uden ismaskine. Desserten...
• Makrel fra Middelhavet + OsteklemmerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Jordbærmousse på browniebundEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Iscreme med kvark - diabetikerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!