Logo

Yoghurtfromage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 æggeblomme
1 spsk sødemiddel
5 dl cheasy yoghurt 0,1%
6 blade husblas
1 æggehvide

Pisk blommen sammen med sødemiddel. Bland det i yoghurten. Læg husblas i blød i koldt vand i ca. 5 minutter.
Tag husblas op af vandet og smelt den i en skål i vandbad. Husblasen kommes i yoghurten under omrøring. Pisk æggehviden stiv og vend den i massen. Fromagen hældes i en skål og stilles koldt i 2-3 timer. Serveres med friske frugter.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.641 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Hybentrifli 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Varme pærer med pebermynteEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Jordbær med balsamico eddikeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Hybentrifli 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os