Logo

Yoghurtfromage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
1 æggeblomme
1 spsk sødemiddel
5 dl cheasy yoghurt 0,1%
6 blade husblas
1 æggehvide

Pisk blommen sammen med sødemiddel. Bland det i yoghurten. Læg husblas i blød i koldt vand i ca. 5 minutter.
Tag husblas op af vandet og smelt den i en skål i vandbad. Husblasen kommes i yoghurten under omrøring. Pisk æggehviden stiv og vend den i massen. Fromagen hældes i en skål og stilles koldt i 2-3 timer. Serveres med friske frugter.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.927 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?